Direktlänk till inlägg 1 februari 2008
Fläskfilé/ädelostgratäng
2 personer/6,5 points per person
Fläskfilé (duoval)
1 förp Kelda mild ädelostsås
Purjolök
Salt o peppar
Putsa och skär fläskfilén i bitar. Stek dessa i fettsnål panna, krydda.
Lägg det stekta köttet i botten på en ungssäker form.
Lägg i strimlad purjolök.
Häll över såsen och gratinera det hela i ugn, ca 20 min el tills det fått lite färg.
Servera m sallad och klyftpotatis. Kom ihåg lägga till points för potatisen.
Receptet kommer härifrån: http://alni.wordpress.com/
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 |
26 |
27 | 28 |
29 |
|||||
|