Direktlänk till inlägg 29 januari 2008
Måste bara dela med mig av ett supersmarrigt recept.
Frusen vaniljvisp med krossad Dajm!!! 1,5 point/st
1 pkt vaniljvisp max 12% 9 points
1 dubbel dajm 7,5 points
Vispa vaniljvispen så den blir fluffig.
Krossa dajmen till smulor och blanda i vaniljvispen.
Portionera ut smetern i 12 st aluminiumformar (bakformar)
Ställ in i frysen ett par timmar minst.
Ät och njut
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|